Crying Day Care Choir LIVE @Smedjan

18 okt 2019 19:00 - 23:00

Smedjan i Tollered, JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Det höstas för folkpopbandet Crying Day Care Choir I Smedjan. Med harmonifyllda melodier som har liknats med artister såsom Fleet Foxes, The Lumineers och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros är vi glada att ha dem hos oss! Gör som vi och spana in deras sprillans nya 5-spåriga EP som i brinnande lust skapades efter deras fulllängdsalbum 2018 - med singlar såsom ”Branches” och ”Sad Season” samt flera turnéer i ryggen, har de skapat sig ett namn såväl i Sverige som utomlands.  

Crying Day Care Choir är en riktig familjeaffär från den skånska myllan, gruppen består av bröderna Jack Elz och Bill Nystedt samt Sara Elz som är gift med Jack. CDCC bildades 2010 och har med sina harmonifyllda melodier och poetiska texter med en ton av amerikansk folkrock träffat rakt i publikens hjärtan. 

PLATS
Smedjan i Tollered, Volrath Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar kl. 21.

BILJETTER
Din biljett köper du som vanligt här på Billetto, MEN glöm inte också fixa in ditt medlemskap i kanske världens skönaste förening så du inte missar resten av hösten. Endast 80 biljetter! Förköp ett krav, obligatorisk medlemskap i kulturföreningen.

MEDLEM I KULTURFÖRENINGEN SMEDEN & SPINDELN
För att uppleva våra kvällsarrangemang krävs att du är medlem i Kulturföreningen Smeden & Spindeln. Alla är välkomna att bli medlemmar, och årsavgiften är 50 kr/år under 2018. Den betalar du in till oss för nytt kulturår och sänder av med ditt namn till Swish: 123 131 41 03 eller Bankgiro: 5017-2063. Alla som vistas i Smedjan under kvällen MÅSTE vara medlemmar. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren  - i mån av plats. 

Mer info om oss hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig. 

Vi hälsar dig varmt välkommen till en varm och vänlig höst i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln