skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Crossing Keyboard

Eventet är avslutat

Crossing Keyboard

Från Gratis

Plats

Datum

21 feb 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Konsert med gästande studenter från Latvian Academy of Music.

På programmet står musik av Messiaen, Scriabin, Sarlatti m.fl.

Pianister:
Andrejs Grinbergs
Erika Jakobsone
Anna Savchuk
Daniil Mickevich

Crossing Keyboard är ett projekt som initierats för 8 år sedan och skapades av professorer vid Siba Helsinki, Riga, Tallin , Reykjavik och Sthlm. Tanken är utbyte av kunskap, traditioner och inovationer kring undervisning, utbildningsprogram, återväxt och konserterande. Allt sker i form av möten, masterclasses och konserter med studenter och lärare från de olika högskolorna. Nu gästas KMH av två lärare från Jāzepa Vītola Musikakademie i Riga och senare i höst reser en grupp studenter och lärare från KMH för gästspel och undervisning på Musikhögskolorna i Tallinn och Riga.

Lokal

Nathan Milsteinsalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer