Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Crispell/Andersson/Østergaard

Eventet är avslutat

Crispell/Andersson/Østergaard

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

19 apr 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Crispell/Andersson/Østergaard är en ny trio bildad av danska trummisen och bandledaren Michala Østergaard-Nielsen år 2022. Under deras första turné våren 2022 spelade de in sitt debutalbum "The Cave", som kommer att släppas 2024.

Nu är de ute på sin andra turné och spelar sju konserter i Skandinavien och Österrike, samtidigt som de spelar in musik till sitt nästa album. Konserten på Fridhem är den enda konserten med trion i södra Sverige.

Trions musik är fylld av vackra och originella kompositioner av Michala Østergaard-Nielsen samt av fria improvisationer - en blandning av strikt komponerad och "fri som en fågel"-musik, spelad med känsla och kraft i en öppen och intuitiv atmosfär.

Line up:
Marilyn Crispell (US): piano
Thommy Andersson (SE): bas
Michala Østergaard-Nielsen (DK): trummor, slagverk

Arrangör

Lokal

Fridhems folkhögskola, Rönnebergsvägen 10, 268 34 Svalöv

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer