CRAWL + Lonely Grave + Midnattsskri

Eventet är avslutat

CRAWL + Lonely Grave + Midnattsskri

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 maj 2019 18:00 - 23:00

Beskrivning

CRAWL:
Crawl bildades år 2012 av Ämir och Martin med syftet att gå tillbaka till rötterna av death metal. 
Essensen av Crawl är att spela death metal av den gamla skolan.
2013 Släpptes första Ep:n "I:Serpents" följt av "Worship Death" (2015). Med dåvarande medlemmarna Joakim Mikiver & Adam Andersson.

Vid 2018 släpper Crawl första fullängdaren "Rituals" via Transcending Obscurity där blandningen av death metal och punk är mer påtaglig. I samband med inspelning av "Rituals" gjordes även en omstrukturering i bandet, och in kom Joachim Lyngelt (Dråp) på sång och Ragnar Hedtjärn Ullenius på bas.

Okrångligt, rakt och hänsynslöst mangel är det som symboliserar Crawl. Dyrka döden!
https://www.facebook.com/CRAWL... 


----
Lonely Grave:
Grindcore punk från Umeå Snabbt, hårt, brutalt!
https://www.facebook.com/lonel...

 


----
Midnattsskri:
Melodisk metal från Norrlands mörkaste skogar.Med tunga riff och grooviga rytmer levererar dem slagstarka texter som kommer lämna dig vilse i ödemarken.
Äntligen får Pipeline chansen att presentera det lokala metalbandet Midnattskri på Pipelinescenen!

https://www.facebook.com/Midna...

----
Insläpp 18.00

Midnattsskri 19.00

Lonely Grave 20.00 

CRAWL 21.00

Inträde medlemmar 50:- Icke medlemmar 100:-
----
Ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus

Arrangör

Pipeline – Sundsvalls Musikforum startade 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall som bestod till stor del av Jazz. Proggen tog snabbt över och några år efteråt kom punkvågen. Pipeline – eller Magasinet som föreningen då hette – var en av Sveriges största och mest stilbildande scen för punken – Sundsvall skulle senare sättas på kartan både i Sverige och utomlands som, Punksvall.

Pipeline har växt sig starkare och starkare år för år och trots att det i omgångar varit tufft ekonomiskt har man överlevt alla olika musikepoker, från Jazzen till metal och 90-talets indievåg. Många artister och band har gjort några av sina första framträdanden på Pipeline, både nationellt och internationellt erkända musiker och självklart lokala förmågor har fått chansen att visa upp sig för en alltid lika entusiastisk publik.


Sveriges äldsta rockklubb är mer än bara en klubb för musik även fast den största fokusen ligger där, det är en social mötesplats för alla åldrar och olika personligheter, en institution som har överlevt i närmare 50 år. Idag görs det ca 100 arrangemang per år på klubben och ungefär hälften av dom har fri entré. De flesta svenska band och artister har haft med klubben att göra genom åren, allt från Hoola Bandoola Band, Imperiet, Ebba Grön, Håkan Hellström, The Ark, Entombed, Opeth, Refused men också internationella akter som Hunters & Collectors, Dan le Sac vs Scroobius Pip och Wire. Listan kan göras mycket lång, ni hittar allting under ”arkiv”.

Lokal

Pipeline Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.