Craneium + Electric Hydra

4 apr 2020 20:00 - 5 apr 2020 01:00

Wieselgrensplatsen, Göteborg

Craneium (FI) från Åbo har turnerat flitigt sedan starten 2011 och är peppade på att återvända till sin andra hemmaplan, Sverige!
Bandet skapar atmosfäriska psychmelodier varvat med stenhårda fuzzrockriff, och deras nya skiva "The Narrow Line" släpptes på Ripple Music 7.12 2018.
https://www.facebook.com/craneiumband
https://craneiumband.bandcamp.com/

ELECTRIC HYDRA – på scen 22.00
Electric Hydra bildades vintern 2017 efter en kväll på krogen då medlemmarna
träffade varandra för första gången. Med en gemensam kärlek till Kyuss, Fu Manchu, Entombed och Black Sabbath repade de redan dagen efter och har inte stannat upp sedan dess.

Första studiobesöket resulterade i ett första släpp på Spotify och har följts upp av spelningar med Lucifer, Fredag den 13:e, Scumbag Millionaire, Electric Eel Shock, Bullet, Puffball och Pablo Matisse bara för att nämna några.

Debutsingeln släpptes i samband med att de öirade på festivalerna SWR Barroselas Metal Fest samt Sweden Rock Festival. Electric Hydra gjorde ett riktigt tight gig på den lilla scenen därnere på Showdown i våras så nu blir det dags att kräma på stärkarna lite mer o ta över den stora scenen på Musikens Hus, något jag är bombsäker på att de klarar av galant!

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5iF37V1AGqA6aLAo1pC7Fn?si=4PLUtjHxT0SVOT02P-w1yA

Instagram
https://www.instagram.com/electric_hydra/

Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=nvF6CXDklg4