skip to main content

Crack Cloud | Hus 7

Nyligen tillagt

Crack Cloud | Hus 7

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

12 sep 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: Crack Cloud
Torsdag 12 september, Hus 7
Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 13+ år i målsmans sällskap

Det kanadensiska musik- och multimediakollektivet Crack Cloud kommer till Sverige och Hus 7!

Om du inte känner till dem är det ett band som måste lyssnas på för att förstå vad som gäller. Men om du hellre vill läsa om musik så är det något för dig som gillar konst-punk, post-punk, new wave, avant garde, avant pop, electropunk, industrial, hip hop och experimentell musik.

Stor fokus läggs på visuellt berättande och därför har bandet haft flera kollaberatörer som kommit och gått in och ut ur projektet. I skrivande stund är det omöjligt att veta om den här bandbilden är alla som kommer uppträda eller om det är några helt andra eller om de ens kommer vara så här många.

Buckle up för en show utöver det vanliga den 12 september!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer