Hoppa till huvudinnehåll

COUNTRYAFTON MED JAMIE MEYER, BELINDA CHARLENE & JOACIM MÜLLO

Sista chansen

COUNTRYAFTON MED JAMIE MEYER, BELINDA CHARLENE & JOACIM MÜLLO

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

17 jul 2024 18:00 - 18 jul 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🎵 **COUNTRYAFTON MED JAMIE MEYER, BELINDA CHARLENE & JOACIM MÜLLO** 🎵

Föreställ dig en magisk sommarkväll vid stranden, fylld av härlig countrymusik som får hjärtat att slå snabbare och fötterna att dansa i sanden. Välkomna till Chill Out och Mellbystrand den 17 juli för en oförglömlig musikupplevelse med Jamie Meyer, Belinda Charlene och Joacim Müllo!

**När:** Onsdag 17 juli, 2024 kl. 18:00

**Var:** Chill Out Strandbar & Restaurang

**Biljettpris:** 595,00 SEK


**Biljettpris:** 195,00 SEK (endast entré)

För att göra kvällen extra speciell dukar vi upp med en härlig Nashville inspirerande BBQ-buffé som ingår i biljettpriset för 595kr.

Önskar man endast lösa entré utan buffé så kostar biljetten 195kr.

Låt dig svepas iväg av tonerna från Jamie Meyers gripande sånger, känn passionen i Belinda Charlenes texter och upplev energin i Joacim Müllos framträdanden.

Detta är inte bara en konsert; det är en kväll fylld av gemenskap, glädje och oförglömliga minnen i countryns tecken. Så kom och njut av en sommarkväll med oss och den bästa countrymusiken.

Kom och skapa sommarminnen med oss på Chill Out i Mellbystrand, där musiken och gemenskapen alltid står i centrum. Välkommen!🌟

Lokal

Chill Out Strandbar & Restaurang, Kustvägen 40, 312 60 Mellbystrand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer