Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

COOLA KATTER eller KILL THEM WITH CUTENESS

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

COOLA KATTER eller KILL THEM WITH CUTENESS

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

24 sep 2023 16:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

COOLA KATTER eller KILL THEM WITH CUTENESS

Märta, Tuss och Bejbi är intagna på psyket. Där bildar de en trojansk häst i vårdapparaten, ett psykotiskt triangeldrama, en ömsint och våldsam bästiskärlek, ett internt maktspel och aktivistisk pysseltorped. De har alla olika såriga bakgrunder som vävs in i deras relationslekar. De förenas i sin utsatthet och sitt uppror mot
vårdvåldet. Första akten är deras möte och deras polyamorösa glitterteori. I andra akten utför de en magisk ritual som gör att de förvandlas till katter. De kommer på hur de ska lösa sina problem: Dom ska: Kill the with Cuteness.

COOLA KATTER eller KILL THEM WITH CUTENESS (CK/KC) är en lesbisk psyk-opera med magiska inslag. Det är en käftsmäll mot normaliteten. Det är en företställning som handlar om pyssel, om att pyssla, om att pyssla med/för sin överlevnad. Kanske såg du utställningen med samma namn på Frölunda kulturhus förra året? Detta är fortsättningen!

PREMIÄR på House of Possibilitas:
23 september kl 18.00
24 september kl 16.30

Skriven av Anna Nygren
Med musik av Saga Björklund Jönsson
Regi Anna Nordkvist och Matilda Jelse
Kostymdesigner Amanda Wisselgren
På scen Anna Nordkvist, Matilda Jelse och Martina Alriksson

Projektet stöds av: Göteborgs stad, Författarfonden, Längmanska kulturfonden och Sensus Studieförbund.

Arrangör

Lokal

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer