COOK- A- LONG: Matlagning- och föreläsningskväll

6 sep 2018 18:00 - 21:30

Kolgruvan, Kolgruvegatan 12, 417 07 Göteborg

FÖRELÄSNING och COOK- A LONG

Nu är det äntligen dags för cook-a-long igen! Kvällen är uppdelad i tre delar
DEL 1 FÖRELÄSNING BRA MAT FÖR DIG, PLANETEN OCH PLÅNBOKEN

Kvällen kommer att inledas med en 45 minuters föreläsning ”Bra mat för dig, planeten och plånboken” där du kommer att få konkreta verktyg till hur du kan bli mer hållbar i din matlagning.

DEL 2 COOK- A- LONG

Efter föreläsningen är det dags att laga mat!
Vi kommer att laga maten tillsammans, i grupper och resultatet kommer bli en riktigt härlig måltid. Maten kommer att vara av buffésort med ca 10 olika rätter. Givetvis är det av "stay cheap-karaktär" så du kommer att få massor av inspiration till din matlagning hemma i höst för att äta plånbokssmart, klimatsmart och bra :)
Sedan äter vi maten och umgås.

PS. Allt som lagas kommer att vara plantbaserat, inga animalier kommer att användas. Är du allergisk mot något? Vi löser det. Skriv i så fall ett PM till mig här på Facebook (när du gör din anmälan) vad du är allergisk mot.

NÄR: Torsdagen 6 september

Pris: 495 SEK

I priset ingår föreläsning, mat och goodiebag (värde 650 SEK). Efter kvällen får du ett mejl med PDF med recept på de rätter vi lagar under kvällen.

Begränsat antal platser:
Deltagarantal är max 20.

PLATS: Eventet hålls på på det kreativa och härliga stället, Kolgruvan, Kolgruvegatan 12, på Ringön i Göteborg. Du tar dig enkelt hit med bil (gratis parkering precis utanför) eller med kollektivtrafik till Frihamnen. Därifrån är det ca 10 minuters promenad.

Detta är ett event för dig som helt enkelt vill få mer inspiration till att äta god, inte så dyr, klimatsmart mat inför hösten! Kom ensam eller ta med dig någon!

Jag hoppas vi ses!
/Hanna

Betald biljett

Stängd