Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Conny Borg & Fröken Julie

Eventet är avslutat

Conny Borg & Fröken Julie

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

Lilla Klubben: Conny Borg & Fröken Julie

Filmvisning och samtal

En kväll med Conny Borg om Fröken Julie – filmvisning och samtal. För sin prestation i Fröken Julie kallades Conny för ”sexig premiärdansör” i Expressen 1966. Nu återvänder vi till Birgit Cullbergs klassiska verk tillsammans med Conny och får höra anekdoter från inspelningen och andra minnen från Connys långa karriär. Birgit Cullbergs Fröken Julie kan nog kallas svensk baletts mest kända verk – den erotiskt laddade maktkampen mellan Jean och Julie har sedan premiären 1950 dansats över hela världen. Vi ser den i en TV-inspelning från 1964, där Conny dansar med Viveka Ljung som Julie. 

Medverkande: Conny Borg, född 1938, premiärdansör, koreograf, regissör, lärare och balettchef i Göteborg och Malmö – och mycket, mycket annat.

Längd: 60 min med efterföljande samtal. Insläpp från 17.30, programmet börjar kl. 18. 

Det går även att boka biljett på tel. 08-441 76 51

Bistro Rolf de Maré är öppet och det går bra att ta med dryck därifrån till Lilla Klubben.

Lilla klubben är en programpunkt där publiken kan samtala med kvällens talare efter framförandet.


Arrangör

Dansmuseet är ett världsunikt museum för dans och rörelse. Välkommen in bland kostymer, masker, bildkonst, grafisk form, dekor, skandaler, uppror och banbrytande idéer. Har du inte upptäckt oss än? Välkommen hit!

Lokal

Dansmuseet, Drottninggatan 17, 111 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer