Comedy Night Club

Comedy Night Club

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

17 maj 2023 20:00 - 22:00

Beskrivning

Latitude-59 Comedy Night Club kör vårens andra tillställning med inga mindre än...Marcus Palm

Förutom en grym konferencier hos oss på Latitude-59 är Marcus Palm i grund och botten yrkesverksam skådespelare med lång karriär inom både film, tv och teater. Yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och har över 1500 uppträdanden bakom sig. Skrattgaranti!

ATO KARLSSON

Atos namn är vitt spritt, inte bara inom Sveriges gränser, utan även så långt bort som till London, New York och LA. Oftast syns han på scenen där han sprider sin humor och tittare får träningsvärk i kinderna. Biljetterna till hans egna Sverige turné 2022 sålde som smör. Han är även känd för sina populära, virala humorklipp som vi ser på hans sociala medier. Denna man får inte missas! Simple as that!

Malin Appeltofft 

Malin Appeltofft är komikern som har jobbat som sångerska, showartist, lärare/dramapedagog samt i nöjesredaktionen på Radio Stockholm och hon är dessutom diplomerad coach.
Malin har en avslappnad stil och tycker att det mesta i tillvaron är skrattretande. Med glimten i ögat skojar hon om familj, föräldraskap, de gifta parens oglamorösa vardag, att bli äldre och att som kvinna ta plats utan att begränsas av snäva normer. Med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt. Malins humor präglas av humanism och hon står alltid på den svages sida. Med humorn som vapen utmanar hon och slår hål på fördomar.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN STORSLAGEN KVÄLL!

Boka middagsbord i samband genom att maila lisa@latitude-59.se

Lokal

Latitude-59 Latitude-59, Svartbäcksgatan 71, 753 33 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.