skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Combos + Spøgelse + Våldsdåd

Eventet är avslutat

Combos + Spøgelse + Våldsdåd

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

2 mar 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Energisk och i-ditt-fejs sedan 2018. På bara några få år har Combos gjort sig ett namn på den norska musikscenen med sina explosiva liveshower och sin extrema attityd.

Deras genombrottssingel "Boom Shakalaka'' gjorde dem till en av de mest intressanta liveakterna och skrällde på radiostationerna med deras debutalbum "Steelo" från 2020. Med brett kritikerros utsågs albumet till ett av årets bästa album av den nationella tidningen Aftenposten.

Efter att ha turnerat landet högt och lågt tog de sig an Øya-festivalen i Oslo sommaren 2022 där Rolling Stone Australia inkluderade dem i sin rekommendation av Norges nästa våg av breakout acts. Combos fortsatte året med en flygande spark mot musikscenen genom att släppa EP:n "Combos For Life".

Musikupplevelsen av Combos kan beskrivas som en mish mash av varje medlems personliga nisch; prog och skate, fotboll och punk, spice and swag, syra och konst, mörker och medfött ledarskap. På deras konserter slås man genast av deras smittsamma energi och lyckade blandning av genrer som har sina rötter i punk, alternativ rock, hardcore och hiphop.

Combos är inte bara ett band utan en upplevelse.

Spøgelse är det stora punk- och håcehoppet från Göteborg. Signade till anrika Welfare Studios och hela punkvärlden håller andan för deras debut. Stökigt, rockigt, dumt och roligt allt på en gång. Redit korta shorts och kort stubin. Varning för att få ett nytt favoritband!


Kvällen öppnar med unga och hungriga stökpunkarna Våldsdåd!Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer