Cocktailprovning, Hernö Gin Bar, Stockholm

Hornsgatan 1, Stockholm
28 sep 2021 18:00
6 okt 2021 19:30
Superarrangör
Biljetter 450,00 SEK
Biljetter 450,00 SEK

Gincocktails är temat. Och platsen är Hernö Gins nyöppnade bar på Hornsgatan 1 i Stockholm. Välkommen på cocktailprovning med Linus Morgan, kreativ ledare och ansvarig för Hernö Gin Bar, samt Jon Hillgren, grundare av Hernö Gin.

Vi börjar klockan 18 med en välkomstcocktail innan vi samlas i provningslokalen en trappa ner. Linus leder provningen genom cocktailhistorien, via cocktailskapande i allmänhet till gincocktails i synnerhet. Du får prova fyra utvalda klassiska cocktails paketerade i det lilla glaset. Efter provningen finns möjlighet att ställa frågor till Linus och Jon om cocktails samt om Hernö Gin.

Vill du fortsätta kvällen på egen hand finns ett digert sortiment av ginklassiker och kunnig personal i baren. Restaurangen erbjuder rätter med norrländsk touch för dig som vill äta en bit mat. Boka bord.

HERNÖ GIN

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011. Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och ginspiration. Till sist bosatte han sig i den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten, Sverige.

Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.