Coaching och personlig utveckling

Coaching och personlig utveckling

Från 1.500,00 SEK

Online-event

Flera tidpunkter

19 september 2023 - 24 oktober 2023

Beskrivning

I grunden är jag journalist, specialiserad på medicin och hälsa. Jag har startat många tidningar, bland andra tidningen PS, om psykologi och personlig utveckling. Jag har också gett ut ett tiotal böcker.

Jag är även certifierad coach med livsstilsförändringar som särskilt specialitet. Men alla typer av coaching engagerar och utmanar mig; det är ett sätt att få vara med och se människor växa! Och det är där jag idag allra helst lägger min kraft! Jag har i mitt jobb som vetenskaplig journalist studerat vad som verkligen fungerar när och om du vill förändra din livsstil och skapa hälsosammare levnadsmönster. Kort sagt, göra förändringar som inte är ”på modet”, utan mera för livet!

Men coaching kan även vara till stor hjälp vid olika typer av valsituationer i livet. Att få stöta och blöta sina tankar och känslor tillsammans med en coach är ett bra sätt att verkligen ta ställning till sina val. 

Väl mött on-line,

Marianne Wilöf

 
Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer