Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Club Sugarcane feat. BAYO'S (Sthlm)

Eventet är avslutat

Club Sugarcane feat. BAYO'S (Sthlm)

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

27 okt 2023 21:00 - 28 okt 2023 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Club Sugarcane - BAYO'S (Sthlm)

Fredag 27 oktober presenterar vi stolt BAYO'S live on stage! Bayo's är två syskon baserade i Stockholm som älskar musik! Bayo är deras efternamn och representerar deras ursprung från Senegal. DJ duon pratar via musiken och skapar en energi som smittar av sig på dansgolvet. Under deras spelningar blir det lika mycket dans bakom DJ-bordet som framför!

Resident för kvällen har vi Umeås egna Afrobeats/Urban DJ 'DJ PLATINUM' & Host för kvällen har vi Umeås bästa hypeman 'MC COLLINS'

Umeå förbered er för en ny historisk kväll med total Afrobeats madness!

Fredag 27 oktober
21.00-02.00
20+
Droskan Umeå, Storgatan 60
Early Bird-biljetter 145 kr +serviceavgift
Studentbiljett (giltigt student ID) 100 kr + serviceavgift
I dörren 190 kr (90 kr mellan kl 21.00 - 22.00)

AFROBEATS | AFROFUSION | AMAPIANO | DANCEHALL

Arrangör

Lokal

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer