skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Club Sugarcane - DJ LVLV (Sthlm)

Eventet är avslutat

Club Sugarcane - DJ LVLV (Sthlm)

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2024 21:00 - 28 apr 2024 02:00

Beskrivning

Club Sugarcane x DJ LVLV (Sthlm)️

Nu är det äntligen dags för nästa Club Sugarcane! Lördag 27 april har vi bjudit hit ingen mindre än DJ LVLV för en exklusiv spelning i Umeå!

LVLV är en internationell Stockholmsbaserad DJ som lämnar energiavtryck vart hon än landar och hållit huvudstadens klubbscener i sväng. Samtidigt som hon är resident DJ på Interpool "Urban vybez" i Uppsala har hon även synts på scenen och öppnat upp för bl.a. Madi Banja, Diamond Platnumz, Maleek Berry, Sauti Sol m.m.

Med många års erfarenhet av att ha turnerat i olika regioner i Sverige och flera delar i världen (såsom Norge, Belgien, USA, Frankrike, Östafrika, Kanada m.m) har hennes obegränsade selektion utvidgat hennes förmåga att underhålla alla typer av människor och ta dem med på en resa de sent kommer att glömma.

Förbered er för en ny hel kväll med Afrobeats madness!

Resident för kvällen har vi Umeås egna Afrobeats/Urban DJ 'DJ PLATINUM' & Host för kvällen har vi Umeås bästa hypeman 'MC COLLINS'

Lördag 27 april
21-02
20+
Droskan, Umeå, Storgatan 60
Early Bird-biljett: 145 kr + serviceavgift
Studentbiljett (giltigt student ID): 100 kr + serviceavgift
Dörren 190 kr (90 kr mellan kl 21.00 - 22.00)

AFROBEATS | AFROFUSION | AMAPIANO | DANCEHALL

Arrangör

Lokal

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer