Club Punsch - Satan Takes a Holiday & Punsch

300,00 SEK

Plats

Datum

19 nov 2022 19:00 - 23:30

Beskrivning

Nu kör vi en Club Punsch och vi välkomnar särskilt våra vänner Satan Takes a Holiday som tillsammans med Punsch kommer att dra upp stämningen till max.

om Satan Takes a Holiday

Ett av de mest spännande banden i Sverige just nu är Satan Takes A Holiday. Sedan debuten 2009 har de bl.a hunnit ytterligare fyra album, spelat tillsammans med KISS på Friends Arena, haft ett tiotal singlar på P3s spellista och spelat över hela Europa inför en växande publik

Vill ni se ett band som verkligen ger allt på scen och inbjuder till svett, öl och bara rolig rock´n roll så ska ni kolla upp Satan Takes A Holiday

 

om Punsch

Christian berättar -"Vi väljer att se ljuset. En, två, tre, fyr. Hepp! Det finns en punkt i livet där man inser att allt inte längre är framåt. Där det lilla blir det stora och det stora blir det lilla, där det är naturligt att stanna upp. Sen finns det en punkt när man tänker skit samma och bara kör!" 

Ta allt du har i bagaget och gör något kul av det. Inga måsten, inga fel, inga rätt, bara gör. Har vi sneglat bakåt? Är det lite 80-tal? Är det ett åttaman/tjej band? Är det mycket saxofon? Är det …. lite E-street. Ja vadå då? Det är ju bra ju! 

Det finns en lucka. Det finns ett tomrum. Det ska andas folkpark, det ska vara lite Tom Jones i byxorna, det ska vara en näve i luften, det ska vara armbrytning, pilkastning och en tryckare på slutet."Vi vill se det stora i det lilla. Vi vill ha kvar den där bruksmentaliteten med en enda skillnad. Nu vill vi inte längre bara titta på. Nu vill vi vara med på plan. Nu vill vi lira, kicka boll och dansa. Vi är den där rösten för alla er som inte längre hörs" 

Arrangör

Rockbandet punsch

Lokal

Coco Thai Coco Thai, Storgatan 13, 703 61 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.