Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Club Mermaid is all grown up!!!

Eventet är avslutat

Club Mermaid is all grown up!!!

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

7 dec 2023 20:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Club Mermaid is all grown up!!!Drygt ett år efter vår födsel har vi nu vuxit och blivit stora, så stora att vi måste lämna Grands trygga famn för att stå på egna stapplande ben. Detta firar vi med en hyllning till alla baby queers, alla uppväxtssagor och en riktigt härlig avslutningsfest! Kanske blir det lite julkänsla också!Så kom och njut av vår sista show på Grand, vår sista show 2023 och fantastiska Club Mermaid Royalty Cloe Fish, för första gången i Malmö - Köpenhamns otroliga Hermes och det senaste stjärnskottet på Skånes draghimmel The Shady Lady! Med special appearance av Le Queen Marqua och vänner, kanske läser Jonna en liten dikt… missa inte detta! Ni vet att biljetterna går åt så sega inte, köp nu!Puss å kram. Ett extra stort tack denna gång till Grand som gav oss en chans när vi var små showbebisar och behövde ett hem<3Och som vanligt Typotopia Malmö och Rad Susie’s Vintage!(Och förtrösta icke, vi kommer tillbaka i full effekt i januari, men då på Inkonst!)

Arrangör

Lokal

Grand Malmö, Monbijougatan 17, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer