CLUB MERMAID HEROES & VILLAINS

CLUB MERMAID HEROES & VILLAINS

Biljetter från 70,00 SEK

Plats

Datum

30 mar 2023 20:30 - 23:59

Beskrivning

CLUB MERMAID HEROES & VILLAINS
Efter vår rungande succé till nypremiär i februari är CLUB MERMAID tillbaka igen, denna gång med tema HEROES & VILLAINS.
Tolkar detta tema gör de fantastiska 3asal, Primadonna och Cloe Fish, förbered er på en farligt spännande show med extra allt precis som vanligt på Club Mermaid.
Glöm inte att förboka era biljetter (sist sålde vi slut och eventuella biljetter i dörren säljs till högre pris) Queen Marqua kommer att kolla dem så försök inte fuska !
OBS! För att undvika förvirring har vi endast två biljettpriser samt sittplatser först till kvarn (dörrarna öppnar 20.30, kom i tid!!)
Konferencier är som alltid Jonna Blode Hanno.
Club Mermaid görs med stöd av Grand, Typotopia Malmö samt Rad Susie’s Vintage.

Lokal

Grand Malmö, Monbijougatan 17, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.