Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Club La Rosa ★ X-Mas Celebration ★ Juldagen 25/12

Eventet är avslutat

Club La Rosa ★ X-Mas Celebration ★ Juldagen 25/12

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

25 dec 2019 22:00 - 26 dec 2019 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🌹 Hola Amigas y Amigos!
Då var det dags för årets sista 🌹Club La Rosa🌹 Göteborgs lyxigaste latino klubb. Vi vill tacka alla våra trogna gäster som besökt oss under 2019 och garanterar er flera spektakulära kvällar under 2020, fyllda av överraskningar på Göteborgs mest spektakulära lokaler Kungsportshuset.

Efter julfirande med nära och kära välkomnar vi er till att fira julen med era vänner hos oss på Club la rosa som i år är varsamt dekorerad i sann julig anda av våra kära kollegor på Kungsportshuset 🎅🎄🤶
Dansa under confetti regn och bränna jul kalorierna, skåla & festa loss och skapa en oförglömlig 🔔Fiesta De Navidad🔔 tillsammans med oss! 🎄☃

Psssss..... Har hört att Jul tomten kommer dela ut Julklappar 🎁 i form av entrébiljetter och andra överraskningar varje vecka fram tills evenemangs dagen så håll utkik på våran evenemangs wall !!!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MER INFO OM KVÄLLENS LINE UP OCH HÄNDELSER KOMMER INOM VÄLDIGT KORT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Join us for a colorful tropical night fylld av färggranna .SAMBA DANSARE, LYX, GLITTER, GLAMOUR, TROPISKA DRINKAR, FÖRFESTPAKET, OCH SPEKTAKULÄRA LIVE SHOWER.

Vi kan redan nu lova att det kommer bli en fantastisk kväll fylld med Latinska rytmer...💃🏽

Vi tar er på en resa genom Latinamerikas bästa generar en fräsch och exklusiv mix med det bästa av #Salsa, #Timba, #Bachata, #Cumbia, #Merengue, #Reggaeton #Dembow och mycket mera.

🇦🇷🇧🇴🇧🇷🇨🇱🇨🇴🇨🇷🇩🇴🇪🇨🇸🇻🇭🇳🇨🇺🇲🇽🇳🇮🇵🇦🇵🇪🇵🇷🇻🇪🇺🇾
🌹 Club La Rosa 🌹 bjuder på en lyxig latinoklubb där allt från lokaler till underhållning och cocktails håller en hög standard. Var med och skapa en oförglömlig kväll ihop med oss!


🍾 BOKA VIP BORD: (VI PRIVAT MEDDELANDE)🍾
⚠ VÄNLIGEN NOTERA ATT DET ÄR VÅRDAD KLÄDSEL SOM GÄLLER. HODDIE, KEPSAR OCH DYLIKT KAN LEDA TILL NEKAD INTRÄDE❗
• Plats: Kungsportshuset (Gamla The Concept)

• Datum: Onsdag 25 Dec Juldagen
• Tid: 22.00 - 03.00

• Entré 200:- 

• Förköp 150:- Köföreträde & Platsgaranti

• OBS Vi tar endast kort! •

• Tillgängligt för rullstol ! •

🎅🌹 Club La Rosa Una Noche Unica 🌹🎅

🎄 Feliz Navidad 🎄 Marry X-mas 🎄 God Jul 🎄
Önskar vi er på Club la rosa & Kungsporthuset

🔔 Bienvenidos | Welcome | Välkomna 🔔

Arrangör

Lokal

Kungsportshuset Kungsportshuset, Östra Larmgatan 18, 411 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer