Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Club Folle: Motstånd, Tomas Colbengtson, Torkel Ramusson mfl

Eventet är avslutat

Club Folle: Motstånd, Tomas Colbengtson, Torkel Ramusson mfl

Från 110,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2024 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen tillbaka till Club Folle, denna gång med tema: MOTSTÅND.

Samtal: Motstånd i vår tid
Moderator: Vesn Prekopic
Deltagare: Leyla Drake (idéhistoriker), Jonas Rosenberg (statsvetare), Janine O'Keefe (Extinction Rebellion, Fridays for future mm

Konst: Tomas Colbengtson. Bildspel och grafik/skulptur

Musik: Torkel Rasmusson och Lilla Grammofonorkestern 


Tomas Colbengtson är född 1957 och uppvuxen i Björkvattnet, Tärnaby. Hans konstnärskap bygger på minnen och erfarenheter från upplevelser och dagens situation för samer. Den sätter strålkastaren på den samiska historien. Hans verk handlar även om stoltheten till det samiska arvet och kunskapen som följer med den.

Torkel Rasmusson är mest känd för sin tid i Gunder Hägg och Blå Tåget. 82 år gammal är han fortfarande ute och spelar och gör musik, senast skivan "Var då" som kom 2021. En progglegendar som är en konstant inspirationskälla!

Arrangör

Lokal

Årsta Folkets Hus/Bion, Hjälmarsvägen 28, 120 53 Årsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer