Club Flashback - Premiär!

Club Flashback - Premiär!

Biljetter från 145,00 SEK

Plats

Datum

6 maj 2023 20:00 - 7 maj 2023 02:00

Beskrivning

Club Flashback – Premiär!

#ClubFlashbackPlats: Droskan

♥

Storgatan 60

♥

Umeå

Förköp: Billetto.se
Biljetter: 145 kr + serviceavgift
Entré i dörren: 190 kr (från kl 20.00)
Garderob: ingår
Dansgolvet kör igång kl 22.00
Klädsel: valfri men gärna förknippat med 70-, 80- eller 90-talet

———————————————

Är du redo för en tur längs memory lane? Joina oss ​​på Club Flashback, den ultimata destinationen för älskare av 70-, 80- och 90-talsmusik! Våra expert-DJ:s tar dig tillbaka i tiden med sina otroliga mixar, medan vår state-of-the-art ljudsystem och ljusshow skapar en elektrifierande atmosfär som kommer att hålla dig på dansgolvet hela natten. Från disco och Eurotechno till Italodisco och hiphop, vi har alla dina favoritlåtar täckta. Så kom in, ta en drink och gör dig redo att festa som om det vore 1999 (eller 1979 eller 1989 – du fattar)! Missa inte den mest episka nostalgikvällen i Umeå – vi ses på Club Flashback!

Lokal

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.