Club Corner of the Sky (#23) sjunger: DEAR EVAN HANSEN

15 mar 2019 18:30 - 23:00

Pygméteatern, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm

Club Corner-tåget ankommer till perrong #23 och du är varmt välkommen att stiga ombord! 

Den fjärde säsongen av Club Corner har kickat igång på Pygméteatern, Odenplan och det är redan tydligt att det blir en mycket speciellt sådan! Varje klubbkväll under våren kommer vi fokusera på ett musikal-verk, och riktigt nörda in oss på detta. Det kommer utgöra den första akten under varje Club Corner-kvällen, och är ett måste för alla musikalälskare.

Den andra akten är som vanligt en öppen scen för dig som vill framföra och lyssna på musikalsånger. Vi vänder oss främst till dig som jobbar professionellt som, eller pluggar till, musikalartist - men alla är välkomna. 
Vill du framföra en sång blir du ackompanjerad av husets professionella pianist. Är du inte så scenvan så är det helt ok att bara komma som publik och lyssna, nivån på kvällarna brukar vara hög! 

Akt 1 - Club Corner sjunger DEAR EVAN HANSEN
Akt 2 - Open Mic 

Det finns också stor chans till andra upptåg, roligheter och allvarsamma lekar i musikalens tecken denna afton. Vi tillåter oss att vara nördiga och inkluderande på en gång!
Medtag snygga noter och ett glatt humör.

Platsen är Pygméteatern
Dörrarna öppnar kring 18.30. 
Klubbstart 19:30. 
Anmälan för att delta i open-mic delen sker på plats i dörren. Goda chanser att möta nya och gamla vänner både före och efter showen!

Det finnes bara 90 platser, så first come - first serve! 
Biljetten köpes via Billetto och kostar 150 kr + serviceavgift. Vill du donera en summa till evenemanget eller köpa den något dyrare supporter-biljetten (250 kr+service) så stöttar du klubben ytterligare.

Väl mött!
/// Club Corner Crew

Ordinarie biljett

UTSÅLT

Supporterbiljett

UTSÅLT

Extrasläppta biljetter

150,00 SEK + 14,37 SEK avgift