skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Club Clandestino: K.O.G.

Event inställt

Club Clandestino: K.O.G.

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

9 apr 2022 20:00 - 23:59

Beskrivning

Oceanen presenterar Club Clandestino: K.O.G.

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 9 april 
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

K.O.G.

K.O.G. står för Kweku of Ghana, men egentligen heter han Kweku Sackey: Sångare, rappare och multinstrumentalist som kom till Sheffield för drygt tio år sedan för att studera, men istället blev en central figur i den funkigare delen av landets afrofuturistiska musikscen. Och genom sitt arbete med projekten Onipa och The Zongo Brigade har K.O.G. gjort avtryck även långt bortom Dovers vita klippor. Bland annat har han delat scen med artister som Thundercat, Femi Kuti och Tony Allen, och uppträtt på firandet av Nelson Mandelas hundraårsdag. När han nu äntligen släpper ett album under eget namn, är det i form av en hypergungig quattro staggione till skiva. Tänk: ”allt-jag-gillar-ska-vara-med”! Tvära kast mellan afrobeat i Fela Kutis skola, och Highlife à la K.O.G:s första förebilder Gyedu-Blay Ambolley och Ebo Taylor. Bob Marley är en annan viktig inspiration, liksom Tupac Shakur. Körer, balafon och distad rap. Afrika och Yorkshire gungar i harmoni, myllan och träden och kosmos i baktakt.

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer