Event inställt

Closers Only Jönköping

Gratis

Plats

Datum

2 apr 2020 18:00 - 20:00

Beskrivning

Varmt välkommen till Closers Only Jönköping! Closers Only har de senaste åren haft slutsålda event på Oscarsteatern med över 900 personer som vill bli bättre på försäljning! Mikael Arndt är en av Sveriges främsta föreläsare när det kommer till försäljning och han är en av grundarna till eventet Closers Only. Mikael har föreläst om försäljning över stora delar av världen från Moskva till Mozambique. Han har som mest haft 300 säljare samtidigt och han har under sina 30 år i branschen lärt sig vad som gör en säljare framgångsrik! 

Den 2 april kommer Mikael dela med sig av 7 sätt för dig att dubbla din försäljning under 2020! Mikael brinner för vilka möjligheter du får om du är duktig på försäljning oavsett vilken roll du har på företaget. Det är därför Mikael har valt att erbjuda eventet helt kostnadsfritt. Eventet är för dig som är försäljningsansvarig så du kan ta med dig hela säljteamet, för dig som är entreprenör och vill bli ännu vassare på försäljning och för dig som är nyfiken på försäljning och hur det kan påverka din karriär positivt oavsett vilken roll du idag har. 

7 sätt för dig att dubbla din försäljning under 2020 med Mikael Arndt. 

✅ Så ökar du chanser med över 80% att du når dina mål!

✅ Ständig utveckling är nyckeln till framgång inom försäljning

✅ Du är ditt nätverk!

✅ Analyserar du dina säljsamtal? De 5 vanligaste felen i ett säljsamtal!

✅ Passion säljer!

✅ Bli experten i din bransch!

Avsluten som gör att du vinner FLER affärer!


Arrangör

Lokal

Kulturhuset, Teaterbion Kulturhuset, Teaterbion, Svavelsticksgränd 7, 553 15 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.