skip to main content

Clinic: Tömkörning som rehab och friskvård

Clinic: Tömkörning som rehab och friskvård

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

3 maj 2024 18:00 - 20:30

Beskrivning

Välkommen till en clinic med tema tömkörning som rehabiliteringsmetod, och som kompletterande träning för den friska hästen.Under clinicen kommer du se exempel på:
* Hur jag gör en analys på hästens utgångsläge för arbetet
* Grunder i tömkörning
* Övningar för hästen som behöver träna sin rygg och core
* Övningar för att träna bakknän och aktivera hästens bakdel
* Övningar för att förbättra hästens koordination och balans

Jag arbetar till vardags med att rehabilitera hästar på min anläggning BIllby Hästcenter i Sigtuna. Här tar vi emot hästar med eller utan remiss från veterinär, i syfte att påbörja rehabilitering. Vi möter allt från senskador till ryggproblematik, sårskador och för postoperativ rehab. Det avsuttna arbetet lägger en god grund för att kunna återgå till ett bättre arbete under ryttare. Under rehabiliteringen arbetar vi för att hästen ska bli stark, liksidig och använda sin kropp så fördelaktigt och korrekt som möjligt.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa fika i pausen.

Lokal

Mjölby Ridskola, Mjölby Ridskola, 59554 Mjölby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer