skip to main content

Clinic Pontus Hugosson

Clinic Pontus Hugosson

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

6 jul 2024 13:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

I samband med regionfinalen i Sugar cup så välkomnar vi youtubern, instagramkändisen och tv-personligheten, men mest av allt elitryttaren Pontus Hugosson till Tranemoryttarna!

Förutom att han har ett OS-kval i fälttävlan, så har han även felfria ritter upptill 140 hoppning och placeringar upptilll MSV:B5 i dressyr.

Ta chansen att delta i en inspirerande clinic där Pontus delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom fälttävlan. Oavsett om du är nybörjare eller har tävlat tidigare, är denna clinic perfekt för dig som vill utvecklas och ta nästa steg i din tävlingskarriär. 

Under clinicen kommer Pontus att gå igenom fälttävlans tre grenar: dressyr, hoppning och terräng. Han kommer att ge värdefulla tips och råd, samt demonstrera tekniker som hjälper dig att förbättra din prestation inom varje gren. Missa inte denna unika möjlighet att lära av en expert och inspireras till att nå nya höjder inom fälttävlan!

Datum: 6 juli

Tid: 13:00

Plats: Stora paddocken

Pris: 
Barn under 8 år: gratis
Barn och ungdomsbiljett (8-17 år) : 100 kr
Vuxen (från 18 år): 200 kr

Mat och fika finns på plats. 

Köp din biljett nu och förbered dig på en clinic fylld med lärdomar, inspiration och hästglädje

Foto: Mi Ritzen
Pontus Hugosson - Zin Fire

Arrangör

Lokal

Utomhus, paddock och terrängbana, BERG BACKAGÅRDEN 1, 514 91 Tranemo

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer