Classic Jazz at UtopiaJazz Bomans Hot Five +

Classic Jazz at UtopiaJazz Bomans Hot Five +

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

31 okt 2023 18:00 - 23:00

Beskrivning

UtopiaJazz är oerhört glada att kunna presentera en ny konsertserie i höst förlagda under några tisdagar. Detta är ett samarrangemang med Föreningen Classic Jazz Göteborg. Det kommer bjudas på klassisk jazz från New Orleans och Swing. Nummer tre ut i denna konsertserie är Instant Swing.

Så här beskriver Instant Swing sin musik:Bandet hör hemma i Göteborg men vi spelar påjazzfestivaler, klubbar, företag, fester och olikaevenemang i södra Sverige, Danmark eller Norge.Vi ser fram emot att få spela för dig! 

Bandets musikaliska idé är att bygga repertoaren av starka låtarsom engagerar både oss i bandet och publiken, med välkomponeradefina melodier och spännande ackord - eller bara enormt svängiga.Förutom klassiska jazzlåtar kan det även vara evergreens, låtar medfina tänkvärda texter eller från den nutida pop-repertoaren. Låtar avDuke Ellington, Cole Porter, Toots Thielemans och Keith Jarrettblandas med kompositioner av Jobim, Sting, Amy Winehouse,Bo Kasper och Bob Dylan, för att nämna några. Med detta vill viskapa en spännande musikupplevelse med lite överraskande låtval. 

I grunden är alla i bandet jazzmusiker vilket naturligtvis präglarhur vi tolkar låtarna. Vad vi kommer att spela för er vet ingen äninte heller vi själva. Men kul ska det bli!

Bandet hör hemma i Göteborg men vi spelar påjazzfestivaler, klubbar, företag, fester och olikaevenemang i södra Sverige, Danmark eller Norge.Vi ser fram emot att få spela för dig! Bandets musikaliska idé är att bygga repertoaren av starka låtarsom engagerar både oss i bandet och publiken, med välkomponeradefina melodier och spännande ackord - eller bara enormt svängiga.Förutom klassiska jazzlåtar kan det även vara evergreens, låtar medfina tänkvärda texter eller från den nutida pop-repertoaren. Låtar avDuke Ellington, Cole Porter, Toots Thielemans och Keith Jarrettblandas med kompositioner av Jobim, Sting, Amy Winehouse,Bo Kasper och Bob Dylan, för att nämna några. Med detta vill viskapa en spännande musikupplevelse med lite överraskande låtval.

I grunden är alla i bandet jazzmusiker vilket naturligtvis präglarhur vi tolkar låtarna. Vad vi kommer att spela för er vet ingen äninte heller vi själva. Men kul ska det bli!

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer