skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Clandestino Festival 7 June 2020

Eventet är avslutat

Clandestino Festival 7 June 2020

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

7 jun 2020 18:30 - 22:30

Beskrivning

Clandestino Festival 7 Juni 2020

Det är nu klart att vi – trots den pågående krisen – kommer att kunna genomföra en del av årets festival. Istället för fyra fullspäckade kvällar kommer programmet att skäras ner till den planerade avslutningskonserten i Hagakyrkan 7 juni. Kapaciteten i kyrkan, som normalt är 350 personer, kommer dock att begränsas till den rekommenderade (för närvarande 50 personer). 

Medverkar gör inga mindre än Sara Parkman, Maria W Horn, Ebo Krdum, Shida Shahabi & Linnea Olsson. Dessutom blir det läsningar med Johannes Anyuru, K G Hammar och Channa Riedel.

De bokade internationella artisterna kommer lysa med sin frånvaro på årets festival. Några av dessa akter kommer att få nya datum under 2021.

Mer information gällande köpta biljetter och vad som gäller för avslutningskonserten finns här (länk).

Besök vår hemsida och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad gällande bokningar och andra event: www.clandestinofestival.org

Du hittar oss också på FacebookInstagramSpotifyTwitter (and in real life – yes we love post cards!)

Clandestino Institut
Stigbergstorget 8
413 18 Göteborg
Sweden

Lokal

Hagakyrkan Hagakyrkan, Haga kyrkoplan, 411 23 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer