Claes Jansson med Gimo Big Band!!

Claes Jansson med Gimo Big Band!!

Från Gratis

Plats

Datum

12 nov 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning


CLAES JANSON MÖTER GIMO BIG BAND!

Claes Janson, välkänd för de flesta! Har besökt oss i Östhammar flera gånger under årens lopp, inte minst tillsammans med legendariska ”Good Morning Blues”. Med sin karakteristiska röst och precisa timing i sången är han förstås en av våra favoriter!

Gimo Big Band, still going strong efter mer än 50 år som storband. Senast hos oss 2022 med mycket uppskattad Frank Sinatra-show. Med sig har bandet sin sångerska Sussi Järhult, som smittar oss alla med sin sprudlande sångglädje!

Vi får höra ett knippe Ray Charles låtar – en av Claes förbilder inom jazz & soul. Samt några godbitar av Povel Ramel. Därtill en och annan dänga från Claes långa karriär och från storbandets repertoar!

Lokal

Societetshuset Källör, Källörsgatan 1, 742 36 Östhammar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer