Cities of Mars + Grate

3 okt 2020 18:00 - 4 okt 2020 20:00

Biljetter 80,00 SEK

Bjud in vänner

CITIES OF MARS avslutar en fyraveckors turné på hemmaplan och Dirty Deeds!

Efter att ha gigat sig runt Europa inkl den prestigefyllda festivalen Desertfest London ihop med amerikanska High Priestess landar Göteborgs rymd-doomigaste trio hemmavid med sitt ENDA Göteborgsgig för 2019. Med i bagaget finns nya albumet The Horologist, utgivet på Ripple Music.

Första recensionen av The Horologist: "“The Horologist” demands your ears, imagination, and passion for excellent music in every capacity."
https://headbangerreviews.wordpress.com/2019/03/01/cities-of-mars-the-horologist/

WITCHERS CREED

1:a på DOOM CHARTS,
6/10 i SWEDEN ROCK MAGAZINE,
82/100 i RUMORE MAGAZINE

Det talas högt och gott om dom. ”Katrineholms Black Sabbath”, ”Kungarna av Kattne”, - De unga Katrineholms sönerna i mäktiga Witchers Creed börjar göra ett stort namn för sig själva just nu internationellt. Starkt influerade av klassiska kult akter så som: Witchfinder General, Trouble, Pentagram, och Candlemass.
Med det efterlängtade debutalbumet ”Awakened from the tomb...” som debuterade i DECIBEL MAGAZINE, på plats nummer 1 på februari månads ”DOOM CHARTS” 10 platser över svenska doom legendarerna CANDLEMASS. 6/10 i SWEDEN ROCK MAGAZINE, 82/100 i RUMORE MAGAZINE.

Missa inte!!

Denna fantastiska kväll gästas dessutom av GRYMMA Grate!
"GRATE är ett noiserock/sludge metalband från Göteborg och bildades för 100 år sedan men är yngre än någonsin. Med 3 album och en ep i ryggen och bland annat spelat förband till Crowbar, så behöver de inte bevisa något. De har även bevisat att det går att föra tillräckligt med oväsen med bara tre medlemmar."
https://www.facebook.com/grateband/

Nätverk