skip to main content

Ciderprovning med Dryg Cider

Ciderprovning med Dryg Cider

Från 595,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 januari 2024 - 23 mars 2024

Beskrivning

Ciderprovning med Torun och John - på Stormgatan - Taproom by Hyllie bryggeri


Det finns cider, och så finns det riktig cider. Sedan 2018 har vi på Dryg Cider gjort torr cider av 100% skånska äpplen, inspirerade av engelska traditioner. Vi odlar 4000 cideräppelträd på Hällåkra Vingård 3 mil från Malmö och producer cidern i Klågerup, lokalare kan det knappt bli. 
Lär dig om den nya svenska hantverkscidern som håller på att ta form, från odling av cideräpplen till fermentering och flaskjäsning. 
Vi, Torun Jorde och John Taylor, är utbildade ciderproducenter och berättar om ciderns tusenåriga historia och nutidens produktion medan vi smakar fem av våra olika cidrar från olika årgångar. Cidern paras ihop med passande ostar, eftersom ”cheese and cider is a marriage made in heaven!"
En riktig cider behöver inte vara sötsliskigt kolsyrat vatten med 15% fruktsirap och tillsatt alkohol. Den äkta cidern är ett hantverk! 


Om ni önskar boka privat provning för större grupper (+15 personer), vänligen mejla till contact@drygcider.com

Lokal

Stormgatan - Taproom by Hyllie Bryggeri, Stormgatan 15, 211 20 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer