Event inställt

CIAO LOLA Pastakurs

1.595,00 SEK - 2.395,00 SEK

Plats

Datum

26 nov 2021 16:00 - 27 nov 2021 12:00

Beskrivning

Ciao Lola är tillbaka! 

De är omnämnda i tidningar, reportage och kokböcker. Nu är den italienska matstudion och det kreativa kollektivet Ciao Lola efterlängtat tillbaka på Bäddar & Ängar! 

Det blir en hel helg full med pastaworkshops, aperitivo och härliga italienska middagar signerat Ciao Lolas ”hemma hos-style”. 

Träffa Jennifer - Malmös okrönta hantverkspastadrottning och med sig har hon sin kollega Marie från Ciao Lola. Tillsammans skapade de upplevelser utöver det vanliga i den lilla lokalen på Karlskronaplan i Malmö. Nu får ni äntligen träffa dom! Och vi lovar - det blir ett skoj och härligt gästspel i full Ciao Lola tappning! 

Under helgen kommer ni även kunna köpa deras populära produkter i gårdsbutiken. Som tex; pangritata, tomatsås, pistagepesto, hantverksmjöl, gremolata mm. 

Övernattning i ett av våra mysiga rum på Bäddar & Ängar Österlen och frukost på morgonen efter, ingår i biljetten.

Upplägg

15:00 Incheck med aperitivo och bubbel

16:00-18:00 Pasta workshop 

18-19:45 “Fri lek”

20:00 Middag med dessert, 3-rätters, 

“sharing is caring”- Lola style 

22:00 Tillgång till utomhusjacuzzi under stjärnorna

Övernattning (del i dubbelrum)

Frukost på Bäddar & Ängar

Utcheck senast kl 12.00

NYHET!

Du kan köpa begränsat antal biljetter UTAN övernattning. Då ingår inte heller jacuzzibad och frukost, utan endast workshop, aperitivo och tre rätters middag. 1595kr/person

Övrigt:

Gäster tar med eget vin. 

OBS - denna workshop lämpar sig inte för glutenintoleranta.

Arrangör

Lokal

Logi Gamlegård Österlen/Bäddar och Ängar Logi Gamlegård Österlen/Bäddar och Ängar, Everöd, 273 93 Tomelilla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.