Christmas Night med Frida Green

Christmas Night med Frida Green

Från 320,00 SEK

Plats

Datum

30 nov 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

Under denna exklusiva kväll i julens anda kommer sångerskan Frida Green att underhålla er med sin vackra röst. Medan ni njuter av en 3-rätters julinspirerad meny i Salongen kommer adventsstämningen att fylla hela hotellet.

Start 18.00 med middag och julshow samtidigt i vår pampiga lokal Salongen. Ni sitter vid runda bord om 8 personer.

Showen beräknas ca till 2 timmar. Tänk på att komma i tid.

Frida Green kommer att framföra en mysig julshow medan du och ditt sällskap avnjuter er julmiddag. Det blir en magisk och pampig kväll fylld av musik och underhållning.

Förrätt.

Muscavadogravad lax med kryddpicklad gulbeta, dillkräm, kryddost & shiso.

Vegetarisk.

Socker-saltad morotsterrine med smak av saffran serveras med kryddpicklad gulbeta, dillkräm, kryddost & shiso.

Varmrätt.

Lång-& szechuanpepparstekt majsanka med morotspuré smaksatt med brynt smör, kålterrine, kryddig apelsinkräm, rilette på anka & vintersmaker & syrlig rostad anksky.

Vegetarisk.

Lång-& szechuanpeppar glaserad pumpa med morotspuré smaksatt med brynt smör, kålterrine, kryddig apelsinkräm, krokett med vintersmaker & svampskum

Efterrätt.

Mörk chokladbrownie med chokladmousse, körsbärskompott & körsbärsgelé

Avsluta på topp genom att boka ett bord på vårt systerhotells rooftop bar på 7:e våningen med utsikt över hela Ystad:

Boka Bord

Arrangör

Continental du Sud i Ystad är Sveriges äldsta hotell och har varit ett hem för livsnjutare och celebriteter i nästan 200 år. Läget är det bästa tänkbara intill centralstation, marina och shoppingstråk. Vår personal finns där dygnets alla timmar för att skapa den där hemma hos- känslan och den bästa servicen. Hotellets hjärta, restaurang Brasserie du Sud ger en nära smakupplevelse signerad köksmästare Joakim Kjärkner med team.

Lokal

Salongen, Hamngatan 13, 271 43 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer