Event inställt

Christmas Fun med Gladys del Pilar and The Gladness Singers

250,00 SEK - 695,00 SEK

Plats

Datum

22 dec 2021 17:00 - 23:59

Beskrivning

På scen Gladys del Pilar och hennes kör The Gladness Singers, Brad Vee Johnson & special Guests

Ta med kunder, kollegor, vänner och familj på en julfest ni sent ska glömma


Traditionen där PlayHouse Bistro presenterar en julshow tillsammans med några av Sveriges mest begåvade körsångare återupptas och detta år blir det sannerligen en fantastisk kväll med Gladys del Pilar och hennes kör The Gladness Singers samt den Internationellt kände sångaren Brad Vee Johnsons som till vardags arbetar med Boney M. utöver detta så har vi några special guests som kommer och gästar oss. för en oförglömlig afton.

Varmt välkommen till PlayHouse Bistro i julskrud – En helkväll med livemusik och underhållning och med några av Sveriges i särklass bästa röster, fira in Julen med oss på PlayHouse Bistro


Planeringen av årets julmeny har redan startat. Vår Jul ansvariga Kökschef Toni Lann med sitt team provlagar, lägger in, testar och utvärderar råvaror och smaker just i detta nu. Allt för att kunna bjuda dig på en tre rätters Julmiddag och en smakupplevelse i världsklass!

Välkomna!

 • Kvällens meny: 
 • Välkomst Glögg med Pepparkakor, Gorgonzola/Ädelost
 • Förrätt: Kall jultrallrik
 • Varmrätt: Småvarmt
 • Dessert: Julgodis
 • Kaffe / Te

Arrangör

Lokal

Playhouse Bistro Playhouse Bistro, Drottninggatan 71A, 111 36 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.