Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Christian Kjellvander - Support H.Self

Eventet är avslutat

Christian Kjellvander - Support H.Self

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

26 mar 2022 19:00 - 27 mar 2022 00:00

Beskrivning

Redan efter 10 sekunder känns Christian Kjellvanders nya soloalbum som en stor skiva.

Det inledande crescendot mynnar ut i ett atmosfäriskt landskap kring hans röst, en röst så mjukt intensiv och nära att det känns som att den sjunger inne i ditt eget huvud. Samtliga av de sju låtarna på fullängdaren tillåts byggas upp och slingra sig framåt på sina egna villkor, ta oväntade vändningar för att sedan plötsligt pausa och liksom titta över sin egen axel innan de drar vidare.

Det kan komma lite som en överraskning att detta sound, som rör sig från tystaste tysta till ohämmad utlevelse - allt i ett vidsträckt ljudlandskap.

https://open.spotify.com/album...
https://www.instagram.com/chri...

Support: H.Self
Få genrer kan väva samman kärlek och hjärtesorg likaväl som countryn. Hjärta, smärta och hopplöshet förs samman för att resultera i musik som lämnar få oberörda. Det är en begränsad skara som besitter förmågan att skapa den kraftfulla legering som håller genren samman, H. Self, eller Henric Hammarbäck som han heter, tillhör lyckligtvis en av de utvalda. Med inspiration från såväl country som soul får de sargade livshistorierna en fond som finner sig till rätta i traditionen, men platsar lika väl in i vår moderna värld, det är väl kanske så att tiderna förändras men människans sorger består.

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer