Christer Sjögren på Grand Hotel Alingsås

17 mar 2018 18:30 - 22:30

Grand Hotel Alingsås, Bankgatan 1, 441 30 Alingsås


Guldkantad kväll med intim konsert av ikonen Christer Sjögren tillsammans med Magnus Johansson & Marcos Ubeda samt Grands goda mat.

Vackra trumpetstycken, musikglädje och Christer Sjögrens underbara låtskatt - Med sin trygga, djupa stämma och sitt drömska leende har Christer Sjögren en central plats i det svenska folkets hjärta.

Nu öppnar han upp sin enorma portfölj med omsorgsfullt utvalda sånger där ni under en kväll bjuds med på en musikalisk kavalkad ur Christers breda karriär. Dock äntrar han inte scenen ensam utan delar den med rutinerade Magnus Johanssons trumpetspel och Marcos Ubedas klaviaturglädje. Hotellets VD, Anna, får också en pratstund med Christer på scen - Allt sammansatt för en afton som man aldrig vill ska ta slut.

Kvällen inleds med att baren öppnar kl 17.00. Vid 19.00 bjuds gästerna till bords och Grands matsalsteam serverar en välkomponerad tre-rätters meny. Mat & Show beräknas vara klart ca 22.30. Begränsat antal platser, endast 180 biljetter.

Pris: 1195 kr - Paketet inkluderar:

  • Showbiljett
  • Tre-rätters middag med kaffe

Placering
Biljetterna ni köper är onumrerade, men vi gör en bordsplacering inför varje kväll så ni har ett bord som står och väntar på er när ni kommer. Är ni ett sällskap på 2-4 personer så kan det hända att ni får dela bord med ett annat sällskap. Är ni ett sällskap på 10 personer eller fler kan ni bli placerade vid två eller flera bord.

Har ni bokat på flera bokningsnummer men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni hör av er till oss i god tid så löser vi detta. Maila till: info@grandhotel-alingsas.se

Christers Sjögrens musikaliska bredd är påtaglig och täcker allt från andliga sånger, storband, julskivor och country till rivig rock.
Marcos Ubeda är en pianist, producent och låtskrivare med sina rötter i Spanien. Han har haft med 21 låtar i melodifestivalen och vunnit den två gånger. Han toppat listorna i Korea och Japan och legat 4 på billboard World chart.
Magnus Johansson är en av Sveriges mest folkkära trumpetare och hans lätta och trevliga framtoning gläder både gammal som ung. Magnus har spelat ihop med storheter som Stevie Wonder, Tom Jones och dessutom gjort inspel på Michael Bublé's nya skiva, för att bara nämna ett axplock av de världsstjärnor som Magnus spelat med genom årens lopp.

Hotellpaket - Pris: 1.695 kr per person - Boka här >>

Biljett - Show & Mat

Stängd