Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Chris Kläfford & Highway Honeys på Båtsman Music

Eventet är avslutat

Chris Kläfford & Highway Honeys på Båtsman Music

Från 420,00 SEK

Plats

Datum

28 jul 2023 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Båtsman Music presenterar Chris Kläfford & Highway Honeys. 

På det fantastiskt pittoreska kulturarvet Båtsmansstugorna arrangerar vi en konsertkväll fylld av vackra röster, toner och grymma låtar. Denna kväll står Highway Honeys och Chris Kläfford för musiken. 

Båtsmansstugorna byggdes på 1700-talet som bostäder åt båtsmännen i Tjusts båtsmanskompani och är en av Västerviks mest välbesökta platser. Det är svårt att förstå att det en gång levde familjer på 8-10 personer i de små stugornas enda rum och kök och om soldaten dog blev familjen snabbt hemlös. 

Nu finns där Båtsmansgränds vandrarhem och restaurang som tillsammans med blomsterprakten, sommaren, maten och musiken bildar magi.
Läs de praktiska detaljerna längst ner på sidan också. 
Välkommen, du är väntad! Publiken har tagit den 30-åriga sångaren Chris Kläfford från Lindesberg till sina hjärtan.

Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som “Imagine” och “Utan dina andetag”. Hans debutsingel “Treading Water” tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Hösten 2018 gav han sig ut på en större turné: “The Imagine Tour”. Denna gång med fullt band och stor produktion. Under 2018 gjorde han över 160 spelningar.

2019 medverkade Chris i America’s Got Talent där han tog sig hela vägen fram till semifinal. Hans auditions har setts av över 100miljoner tittare på YouTube.

Chris släpper ny musik under våren och på Båtsmans scen kommer han bjuda på en akustisk konsert.


Här kan du lyssna på rykande färska IDO.

&feature=shares


Highway Honeys 

I dimman av vägkantens rök skymtas en Americana trio. En trio med sprakande energi och smutsiga cowboy boots. Disa, Mia och Emelie är samstämmiga i både sång och musik. Skriver texter om allt och ingenting, det är enkelt, vackert, rått och himmelsblått.


Bandet släppte sin första EP 2020, och har sedan dess fått blodad tand för att släppa mer musik. Skrivandet tar aldrig slut, en singel till, och en till. I Mars 2023 släppte bandet countrydängan "Good on the road" och i April kom hitlåten "Turns you on".

Mia är uppvuxen i Tuna, Vimmerby Kommun, och vi är väldigt glada att vi nu kan sätta Mia på Båtsmans scen tillsammans med sitt band. &feature=shares
 • Båtsmansgränd med konsertområde, restaurang och bar öppnar kl 18.00. De har anpassad meny för Båtsman Music. Info kommer när det närmar sig. 
 • Konsertstart 19.30.
 • Evenemanget är slut ca kl 22.00 
 • Du sitter vid bord i cafédelen eller på bänk/matta närmast scenen. 
 • Fri sittning, ingen bordsbokning.
 • Det är tillåtet att ta med egen stol, MEN det är inte säkert att du hittar en bra plats för den.
 • Det är en liten och intim spelplats så alla platser fylls. Räkna med ev nya vänner till bordet eller mysig och nära samvaro med andra på bänken/mattan. 
 • Det kommer finnas paus för att alla ska hinna prata, umgås, fylla på vätskedepåer, mage och tömma desamma, så det undviker vi under konserterna. 
 • Hela området är en restaurang med serveringstillstånd, vilket innebär att ingen mat eller dryck får tas med utifrån.
 • Området är tillgängligt för rörelsehindrade, det är till stor del grusgång, så en är medveten om det. 
 • HWC finns på restaurangen. 
 • Kläder efter väder gäller, men vid risk för regn kommer stora delar av publikytan att ha tak.
 • Mobiltelefoner och privata kameror är tillåtna, all annan fotografering el ljudupptagning är förbjuden och överträdelse beivras. 
 • Du får gärna använda din mobilkamera, men glöm för allt i världen inte att uppleva konserten genom din kropp, dina egna ögon och öron där på plats. Den går inte att återskapa i en mobilfilm eller ett foto efteråt. 
 • Press - kontakta arrangören för tillstånd.


Arrangemanget är en del av destination Västervik.
vastervik.com kan du se vad mer som finns att göra i kommunen, tips på boende osv. 

Arrangör

Lokal

Båtsmansgränd, Båtsmansgränd, 593 30 Västervik

Headliners

Chris Kläfford
Liveakt
Highway Honeys
Liveakt

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer