skip to main content

Chokladprovning

Chokladprovning

Från 120,00 SEK

Plats

Beskrivning

Planerar du ett event för din arbetsplats eller en grupp vänner eller kanske familjen. Följ då med på en smakresa med RekoSkolan och upplev chokladens fascinerande värld! Under denna chokladprovning kommer ni att få upptäcka chokladens historia, dess resa till oss och dess mytomspunna historia. Lär er varför kakaoträdet ansågs vara en gåva från gudarna av Mayafolket och varför choklad har förmågan att göra oss glada. Utforska choklad av fyra olika kakaobönor, njut av choklad och varm kakao tillverkad av stenmalda kakaobönor från Mexiko och avnjut en JoyChoko pralin med fyllning gjord av lokala bär. Denna exklusiva upplevelse kommer att väcka era sinnen och lämna er med en nyfunnen uppskattning för den underbara råvaran choklad. Missa inte chansen att delta, boka era biljetter redan idag och låt äventyret börja!

Arrangör

Lokal

Hos er på arbetsplatsen eller var ni vill, Er adress i södra Sverige , Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Upptäck mer
Liknande upplevelser