Choir Aid Lund 2017

Eventet är avslutat

Choir Aid Lund 2017

Biljetter från 65,00 SEK

Plats

Datum

18 mar 2017 19:00 - 20:30

Beskrivning

Varmt välkomna till Allhelgonakyrkan i Lund, den 18 mars kl.19.00!

För tredje året i rad samlas körer i Lund för en konsert till förmån för människor som behöver hjälp i dessa tider av krig, flykt och fattigdom. Tillsammans skapar vi konserten CHOIR AID där inkomsterna i år kommer att skänkas till FN:s flyktingorgan UNHCR och deras arbete i Syrien.

Sex körer i Lunds musikliv deltar i årets konsert:

Cantores Cathedrales

Carolinae Damkör

Korallerna

Lunds kammarkör

Lunds Vokalensemble

Ostrochorus

Kriget i Syrien har nu pågått i sex år och utgör en av världens största humanitära kriser. Cirka 6,5 miljoner människor beräknas vara på flykt undan kriget. På uppdrag av FN leder UNHCR arbetet med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse. UNHCR är på plats inne i Syrien och ger stöd i form av sjukvård, nödhjälp och tak över huvudet. Hjälpbehoven är enorma.

Konserten arrangeras i samarbete med Lunds allhelgonaförsamling.

Hoppas vi ses!

Lokal

Allhelgonakyrkan, Bredgatan 34, 222 21 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.