Chile - gående vinprovning

Chile - gående vinprovning

Från 275,00 SEK

Plats

Datum

27 sep 2023 17:00 - 28 sep 2023 19:00

Beskrivning

Nu är det dags igen! Vi har laddat upp med väldigt många nya viner och slår upp portarna onsdagen den 27 september klockan 17.00 till 19.00. 

Det blir en vinmässa med fina chilenska viner. Mässan chilenska ambassaden på Drottninggatan i Stockholm tack vare samarbetet med ProChile. Vinkoll med samarbetspartners är på plats för att servera och berätta mer för dig om de fantastiska chilenska vinerna.

Chiles, en av de mest mest spännande vinländerna. Den vackra, dramatiska naturen, som bjuder på både berg och hav, leder till ett klimat som ger optimala förutsättningar för att odla druvor i världsklass. Många soltimmar, närhet till bergen och påverkan från havet ger mycket gynnsamma förutsättningar i regionens många dalgångar för att odla druvor. Trots utmaningar i form av torka och värme till följd av klimatförändringar produceras här spännande och nydanande viner. Kom och prova utvalda viner med oss.

Mässan kommer att vara gående så du kommer att kunna mingla dig fram mellan de olika borden och prova av de viner du önskar i egen takt.

Vinkoll vill speciellt tacka Chiles ambassad för den generösa gästvänligheten att mässan kan äga rum i ambassadens lokaler.

Avbokningspolicy: Vid avbokning senast 20 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

Lokal

ProChile & Vinkoll , Drottninggatan 108, 113 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer