Chasing the Present - Filmvisning och samtal mellan producent och Gustaf Skarsgård (Biljett = donation)

Chasing the Present - Filmvisning och samtal mellan producent och Gustaf Skarsgård (Biljett = donation)

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2023 18:00 - 21:00

Beskrivning

Chasing the present - en film om att finna och greppa det otillgängliga. Genom tiderna har filosofer, gurus och religiösa ledare på olika sätt, med olika förklaringar försökt beskriva vad som är viktigt för oss som individer och samhälle.

Visning den 23/3 kl 18:00 Samtal med Gustaf och Anna följer efter filmen.

Arrangör

Stockholm 12 är en mötesplats vid Mariatorget i Stockholm. 

Stockholm 12 jobbar för att sprida information kring att ha det kul nykter. På mötesplatsen finns kultur, debatter, musik, stå upp, utställningar och ett vardagsrum att hänga i och träffa andra.

Vi finns på Mariatorget i Stockholm

Björngårdsgatan 1

info@stockholm12.se

08 - 120 195 12


Lokal

Stockholm 12, Björngårdsgatan 1, 118 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.