Hoppa till huvudinnehåll

Charta 77 & Ulke + Hata Som Lejon

Charta 77 & Ulke + Hata Som Lejon

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

23 aug 2024 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den officiella säsongspremiären för Pipeline-hösten 2024 inleds storartat med bland det bästa punksverige har att erbjuda: Charta 77 & Ulke och Hata Som Lejon!

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 Hata Som Lejon
21:30 Charta 77 & Ulke

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 250 kr
Ordinarie: 350 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u...

CHARTA 77 & ULKE
Svenska punklegendarerna Charta 77 är tillbaka på allvar med ett nytt album, förnyad energi och på ett nytt skivbolag (Wild Kingdom/Sound Pollution).
"Den sista måltiden" är ett hårt slående punkalbum som tar ett reflekterande steg tillbaka, samtidigt som det bjuder på ett stort kliv framåt. Årets spänstigaste punkplatta kan koras redan nu. 

Efter en bejublad turné 2023 ihop med Köttgrottorna där man firade 40 år som band kom man inför 2024 på ett nytt spännande koncept där man kompar kompisen ULKE och kör igenom en fantastisk GREATEST HITS-konsert bestående av STREBERS och DIA PSALMA. Denna konstellation hade premiär på punkbåten redan våren 2024 och gav blodad tand! 

Nu kommer fansen få det som de väntat så många år på – en minnesvärd helkväll med svensk melodisk punk!

HATA SOM LEJON
Senast Hata Som Lejon besökte Sundsvall var när de inledde den fantastiska fredagen under Punken Är Vår 2023. Hata Som Lejon är punkbandet som satsar på kvalitativt ös i samma skola som Skumdum, Blink-182 och inte minst Millencolin. Rasande tvåtakt kombineras med snygga melodier och svenska texter som sätter fingret på vår samtid. Lejonen har turnerat över hela Sverige, spelat på festivaler som Peace & Love, Hudikkkalaset, Getaway Rock Festival och delat scen med akter som Dia Psalma, Lillasyster och Lastkaj 14. Den 31 maj släpps en split-LP tillsammans med Menudå på Second Class Kids. Två fantastiska singlar finns ute redan nu!

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer