Charlies sista vilja - musikalen

Charlies sista vilja - musikalen

Plats

Datum

6 okt 2022 19:00 - 20:00

Beskrivning

Cirkus Baronette är en världsberömd cirkus med unika attraktioner; lindansösen Valevska är den främsta i sin konst och cirkusen sägs ha världens enda livs levande enhörning. Men en dag kastas allt omkull då cirkusdirektören Charlie avlider i ett hjältedåd. Vem ska ta över cirkusen? Kan de fortsätta tillsammans... eller kommer de att skingras för vinden? En historia om att välja sin egen familj och att följa sitt hjärtas röst.

Denna nyskrivna musikal har arbetats fram på Attendo Unika Östermalm, en daglig verksamhet med musikalinriktning. Utifrån artisternas önskemål har en historia växt fram då någon ville spela ett spöke, en annan en enhörning och en tredje en magdansös...tillsammans med coacher inom musik, teater och dans har det skapats något alldeles unikt. Charlies Sista Vilja tar plats i en färgsprakande cirkusmiljö under det tidiga 1900-talet. Dramatik, kärlek och humor varvas med magiska dansnummer och spektakulär musik när dessa stjärnor tillsammans söker efter Charlies sista vilja.

Urpremiären sker den 6-7 oktober på Gröna Lund Teatern. Ta chansen att möta en funkisensemble som tidigare spelat musikaler som Trollsländans Hemlighet och Cabaret Succé på bl. a. Teater Playhouse och Kulturhuset.

Föreställningar:
6 Oktober 19.00-20.00
7 Oktober 19.00-20.00

Föreställningslängd: ca 1 timme (ingen paus)
Åldersgräns: 3 år. Alla måste ha en biljett, även om man sitter i sin förälders knä.
Pris: 250 kr (inkl. administration-och serviceavgift)

Föreställningen spelas på Gröna Lund Teatern som ligger på Lilla Allmänna Gränd på Djurgården i Stockholm. 

Välkomna in och boka!

Arrangör

Lokal

Gröna Lund Teatern Gröna Lund Teatern, Lilla Allmänna Gränd, 115 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.