Charlie´s - STUDENTVECKAN - White Party - 14 Juni

Charlie´s - STUDENTVECKAN - White Party - 14 Juni

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

14 jun 2023 22:00 - 15 jun 2023 03:00

Beskrivning

CHARLIE`S | STUDENTVECKAN 2023 | WHITE PARTY

För första gången i Charlie´s historia slår vi upp portarna för inte bara en utan två fester under STUDENTVECKAN! Vi sparkar i gång veckan redan på onsdagen med ett WHITE PARTY då vi tar tillbaka ett gammalt kärt tema från förr och klär oss helt i vitt.

Charlie´s i sig behöver ingen närmare presentation, dom som vet dom vet, men har du inte upplevt det än så är det hög tid. Vi har varit bäst på sommarklubb i många år nu! 

Kvällen till ära gästas vi av inga mindre än Albin Vik och Linus Bergström som i vanliga fall håller till i VALLA SKIVGARDE. Albin och Linus har lovat att kickstarta veckan i ett högt tempo och leverera grym musik från start till mål.

Bokning av VIPBORD: bord@charlieslkpg.se | DM @charlieslkpg

Datum: 14 juni 2023
Tid: 22.00-03.00
Ålder: 18+
Pris: Billetto 150 SEK | Dörr 200 SEK

Välkommen. Welcome. Bienvenue. Yokoso....

Arrangör

CHARLIE`S SOMMARKLUBB | LINKÖPING |LÖRDAGAR MAJ-AUG 2023 

Ännu en spännande och fartfylld sommar närmar sig och det är återigen dags för Charlie´s att öppna portarna och ta över Linköpings hetaste innergård på Apotekaregatan 14!

Med sitt unika läge under bar himmel har denna plats varit en självklar mötesplats för partysugna Linköpingsbor och tillresta de senaste åren. Vi på Charlie´s älskar att sprida glädje och du kan alltid förvänta dig en vibrerande stämning, den bästa musiken och partyälskande gäster!


► Bordsförfrågan: bord@charlieslkpg.se | DM @charlieslkpg


Välkommen. Welcome. Bienvenue. Yokoso....

Lokal

Charlie´s, Apotekaregatan 14, 582 24 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.