skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Charlie´s - STUDENTVECKAN - Studenfesten ft. SEB - 16 Juni

Eventet är avslutat

Charlie´s - STUDENTVECKAN - Studenfesten ft. SEB - 16 Juni

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

16 jun 2023 22:00 - 17 jun 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

CHARLIE`S | STUDENTVECKAN 2023 | STUDENFESTEN FT. SEB

Sjungom studentens lyckliga dag! Äntligen är det dags att fira FRIHETEN och självklart gör du den bäst hos oss. Vi ställer till med Linköpings absolut fetaste studentfest fredagen den 16 juni. 

Charlie´s i sig behöver väl ingen närmare presentation, dom som vet dom vet, men har du inte upplevt det än så är det hög tid. Vi har varit bäst på sommarklubb i många år nu!

Vi har denna kväll hämtat hit en utav Sveriges hetaste DJs just nu, SEB. Sebastian som han heter kommer hela vägen från Göteborg med spelningar på klubbar som Port De Soleil (#50 på listan av Top 100 Clubs of the World), 8IGHT, PUSH, Park Lane och inte minst Versuz i Belgien.

Vi är otroligt stolta över denna bokning och att ha honom hos oss, vi vet att han kommer leverera i världsklass!

Bokning av VIPBORD: bord@charlieslkpg.se | DM @charlieslkpg

Datum: 16 juni 2023
Tid: 22.00-03.00
Ålder: 18+
Pris: Billetto 220 SEK | Dörr 250 SEK

Välkommen. Welcome. Bienvenue. Yokoso....

Arrangör

CHARLIE`S SOMMARKLUBB | LINKÖPING |LÖRDAGAR MAJ-AUG 2023 

Ännu en spännande och fartfylld sommar närmar sig och det är återigen dags för Charlie´s att öppna portarna och ta över Linköpings hetaste innergård på Apotekaregatan 14!

Med sitt unika läge under bar himmel har denna plats varit en självklar mötesplats för partysugna Linköpingsbor och tillresta de senaste åren. Vi på Charlie´s älskar att sprida glädje och du kan alltid förvänta dig en vibrerande stämning, den bästa musiken och partyälskande gäster!


► Bordsförfrågan: bord@charlieslkpg.se | DM @charlieslkpg


Välkommen. Welcome. Bienvenue. Yokoso....

Lokal

Charlie´s, Apotekaregatan 14, 582 24 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer