skip to main content

Charlie´s - NAUSE - DAGEN FÖRE NATIONALDAGEN - 5 Juni

Charlie´s - NAUSE - DAGEN FÖRE NATIONALDAGEN - 5 Juni

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

5 jun 2024 22:00 - 6 jun 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

CHARLIE`S - DAGEN FÖRE NATIONALDAGEN - NAUSE 5 JUNI 2024

Den 6 juni firas Sveriges nationaldag, de innebär röd dag och ett ypperligt tillfälle att kvällen innan dansa sig svettig! Vi har därför bokat en utav våra favoriter NAUSE. Sist han var hos oss stängde han för säsongen och rev av ett rungande set som vi sent ska glömma! 

CHARLIE`S PRESENTERAR STOLT: 

 **NAUSE**

Nause har en tioårig karriär bakom sig med globala framgångar med låtar såsom “Made Of”, “Hungry Hearts” och “Dynamite” som bokstavligen exploderade på listorna och klubbarna både i Sverige och Globalt med topp 20 på amerikanska Billboard Dance Chart och hundratals miljoner streams på Spotify. Låtarna har tagit Nause till Vegas, Ibiza och världen runt som en världs DJ men han har av naturliga skäl varit hemmavid senaste åren.

Info:

► DJ: NAUSE
► 5 juni 2024
► 22.00-03.00
► Förköp 200 sek
► Bordsförfrågan: bord@charlieslkpg.se eller DM @charlieslkpg

►18+

Välkommen. Welcome. Bienvenue. Yokoso....


Arrangör

CHARLIE`S SOMMARKLUBB | LINKÖPING |LÖRDAGAR MAJ-AUG 2023 

Ännu en spännande och fartfylld sommar närmar sig och det är återigen dags för Charlie´s att öppna portarna och ta över Linköpings hetaste innergård på Apotekaregatan 14!

Med sitt unika läge under bar himmel har denna plats varit en självklar mötesplats för partysugna Linköpingsbor och tillresta de senaste åren. Vi på Charlie´s älskar att sprida glädje och du kan alltid förvänta dig en vibrerande stämning, den bästa musiken och partyälskande gäster!


► Bordsförfrågan: bord@charlieslkpg.se | DM @charlieslkpg


Välkommen. Welcome. Bienvenue. Yokoso....

Lokal

CHARLIE`S SOMMARKLUBB, Apotekaregatan 14, 582 24 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer