Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Champagneprovning med Lars Trogen på Folii Vinbar

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Champagneprovning med Lars Trogen på Folii Vinbar

Från 600,00 SEK

Plats

Datum

27 nov 2023 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Äntligen kan vi erbjuda en Champagne-provning med viner från våra tre producenter Pierre Peters, Diebolt-Vallois och Egly-Ouriet. Alla är topproducenter med egna vingårdar i de förnämsta byarna i Champagne, så kallade odlarchampagner. 

Vi provar totalt fem viner och dyker ner på djupet i Champagnes unika mylla och i de tre producenterna och dess olika stilar tillsammans med vår provningsledare Lars Trogen, sommelier och Master of Wine-student. Observera att antalet platser är begränsat. 

Varmt välkomna att prova champagne med oss! 

Nr 7350, Pierre Peters Cuvée de Reserve NV, 439 kr

Nr 58773, Pierre Peters L’Esprit 2018, 639 kr (Beställningssortiment)

Nr 88914, Diebolt-Vallois Blanc de Blancs, 419 kr (Beställningssortiment)

Nr 7723, Diebolt-Vallois Prestige Brut NV, 489 kr 

Nr 77565, Egly-Ouriet Brut Grand Cru, 899 kr (Beställningssortiment)

Arrangör

Lokal

Folii, Erstagatan 21, 116 36 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer