skip to main content

Chako Paul City - den hemliga lesbiska staden

Chako Paul City - den hemliga lesbiska staden

Från 170,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

7 juni 2024 - 9 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Föreställ dig en hemlig stad befolkad av enbart lesbiska någonstans i Sveriges norra skogar. En journalist som letar efter staden får plötsligt en inbjudan från Chako Paul City och vill att hon gör en story om dom. Äntligen får hon veta vad som är sanning och inte när det kommer till legenden om Chako Paul City!

Föreställningen Chako Paul City - den hemliga lesbiska staden är baserad på en verklig kinesisk vandringssägen från 2009. Med en blandning av dramatik, sång och en massa humor, tar vi dig med på en resa till en undangömd värld där samhörighet och identitet står i centrum.

Biljetterna är begränsade så passa på att säkra din plats till denna unika och medryckande föreställning som utmanar gränser och öppnar hjärtan!

Arrangör

Teater Blåmes är en teatergrupp med bas i Göteborg och vårt ändamål är att skapa ett kreativt rum för kulturarbetare inom scenkonst.

Lokal

Göteborgs Dramatiska Teater, Stigbergsliden 5B, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer