skip to main content

Certifierad Stresscoach

Certifierad Stresscoach

Från 8.500,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2024 12:00 - 28 sep 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

CERTIFIERAD STRESSCOACH I PORTUGAL
7 dagars utbildning i Tavira Portugal
på Golden Club Cabanas Den 21-28/9 2024https://www.feelgoodresor.com/resaCertifierad Mindfulness Coach
Certifierad Power Qi Gong Coach
Certifierad 5 Elementens Qi Gong Coach
Certifierad Meditation Coach
HSP Coach
Läs mer information om Stresscoach utbildningen här
https://www.facebook.com/events/604955051642841
Det ingår även Studie och Arbetsmaterial som skickas ut på posten innan resan
Den 21/9 2024 är en resdag med en gemensam middag på kvällen med all information och om ni kommer tidigt på dagen så får ni en extra heldag i Portugal, den 27/9 2024 är en avslutningsdag med gemensam middag på kvällen dvs den 28/9 2024 är uteslutande en resdag dvs det blir 6 heldagar med utbildningen och härlig fri tid med bad och utflykter för de som vill.

Den här resan är för den som vill byta miljö, träffa nya människor. Fylla på med ny Energi och inspiration i en underbar miljö! samt skaffa sig sig en magisk & fantastisk utbildning samt förlänga vår svenska sommar, då det är högsommar i Portugal då.

Arrangör

Lokal

Golden Club Cabanas , Golden Club Cabanas, 8800 Tavira

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer